Ajankohtaista

Leo-Pekka Tähti: "Auto liikkuu vasta kun kaikilla on turvavyöt päällä"

Turvavyön käyttö pelastaa ihmishenkiä. Leo-Pekka Tähti on tunnollinen turvavyön käyttäjä ja pitää huolen, että myös muut käyttävät turvavyötä. Tähti ja yhdeksän muuta huippu-urheilijaa antavat lupauksensa turvallisemman liikenteen puolesta Turvassa Tiellä -ohjelman valtakunnallisessa videokampanjassa.

Lue lisää

Moottorien pärinää Mopomiitissä Lempäälässä lauantaina 25.8. nuorten liikenneturvallisuuden edistämiseksi

Lempäälän nuorisopalvelut järjestää kaikille avoimen Mopomiitti- tapahtuman Ideaparkilla lauantaina 25.8. Yhteistyössä tapahtumaa ovat tekemässä myös Moottoripaja-toiminta, AKK:n Turvassa Tiellä -ohjelma ja Suomen Moottoriliitto.

Lue lisää

Esapekka Lappi lupaa noudattaa nopeusrajoituksia: ”Henkilöauto on ihan eri asia kuin ralliauto"

Esapekka Lappi on ollut mukana tukemassa AKK:n Turvassa Tiellä -ohjelmaa jo vuodesta 2013 lähtien. Lappi kehottaa noudattamaan nopeusrajoituksia. Lappi ja yhdeksän muuta huippu-urheilijaa antavat lupauksensa turvallisemman liikenteen puolesta Turvassa Tiellä -ohjelman valtakunnallisessa videokampanjassa.

Lue lisää

FIA Action for Road Safety näkyy ulkomainoksissa

Turvassa Tiellä on osa kansainvälisen autoliiton FIA:n Action for Road Safety kampanjaa. Tänäkin vuonna FIA on halunnut kiinnittää Suomessa kesällä huomiota liikenneturvallisuuteen ja globaali liikenneturvallisuuskampanja on käynnistynyt Suomessa.

Lue lisää

Life Happens. Rally Helps. -kampanja tukee Turvassa Tiellä -työtä

Nesteen ja Neste Ralli -järjestäjä AKK:n yhteistyössä toteuttama "Life Happens. Rally Helps." -kampanja näkyy ja kuuluu Suomen MM-rallin yhteydessä.

Lue lisää

Mikael Forssell lupaa suojella lapsia liikenteessä

Lähteminen AKK:n Turvassa Tiellä -hankkeeseen tuntui Mikael Forssellille luontevalta erityisesti lasten turvallisuuden näkökulmasta. Forssell ja yhdeksän muuta huippu-urheilijaa antavat lupauksensa turvallisemman liikenteen puolesta AKK:n Turvassa Tiellä -ohjelman valtakunnallisessa videokampanjassa.

Lue lisää

Mika Häkkinen ja formulalupaukset Ironman-kisaan AKK:n Turvassa Tiellä -joukkueessa

Kaksinkertainen F1-maailmanmestari Mika Häkkinen kipparoi AKK:n Turvassa Tiellä -joukkuetta lauantaina Lahdessa järjestettävässä kansainvälisessä Ironman-triathlontapahtumassa. Autourheilun lajiliiton liikenneturvallisuustyötä edustavaa joukkuetta täydentävät formulalupaukset Paavo Tonteri ja William Alatalo.

Lue lisää

Valtteri Bottas tukemaan AKK:n Turvassa Tiellä -ohjelmaa: "Käytän kypärää aina"

Mercedeksen F1-kuljettaja Valtteri Bottas on yksi Suomen tämän hetken seuratuimpia autourheilijoita. Bottas jos joku tietää, miksi on tärkeää käyttää kypärää ajaessa. Bottas ja yhdeksän muuta huippu-urheilijaa antavat lupauksensa turvallisemman liikenteen puolesta AKK:n Turvassa Tiellä -ohjelman valtakunnallisessa videokampanjassa.

Lue lisää

Mercedes-Benz liikkeelle turvallisemman tieliikenteen puolesta

Mercedes-Benz liittyi mukaan AKK-Motorsportin Turvassa Tiellä -ohjelmaan, jonka avulla vaikutetaan nuorten asenteisiin liikenteessä. Turvassa Tiellä -ohjelma on osa kansainvälisen Autoliitto FIA:n liikenneturvallisuuskampanjaa.

Lue lisää

Tule keskustelemaan liikenneturvallisuudesta eduskunnan Kansalaisinfoon ti 29.5. klo 8.30

Kaikille vapaapääsyisessä tilaisuudessa aiheena ovat nuoret ja liikenneturvallisuus. Mitä nuoret itse aiheesta ajattelevat - entä miten sen näkevät viranomaiset ja lainsäätäjät? Tervetuloa kuulemaan!

Lue lisää

NHL-lupaus Miro Heiskanen: "Älä tekstaa ja aja"

18-vuotias Miro Heiskanen on yksi kaikkien aikojen lupaavimmista suomalaisjääkiekkoilijoista. Ykköskierroksella NHL:ään varattu Heiskanen tiedostaa, ettei autolla ajaminen ja puhelimen käyttäminen samanaikaisesti ole millään tasolla toimiva yhdistelmä. Heiskanen ja yhdeksän muuta huippu-urheilijaa antavat lupauksensa turvallisemman liikenteen puolesta AKK:n Turvassa Tiellä -ohjelman valtakunnallisessa videokampanjassa.

Lue lisää

Paralympia-kultamitalisti Matti Suur-Hamari:  ”Liikenteessä elämä on kiinni millisekunneista”

Paralumilautailija Matti Suur-Hamari on kaksinkertainen paralympiamitalisti, lajissaan kolminkertainen maailmanmestari sekä X Games -voittaja, joka tietää omakohtaisesti, mitä keskittyminen liikenteessä merkitsee. Matti ja yhdeksän muuta huippu-urheilijaa antavat lupauksensa turvallisemman liikenteen puolesta AKK:n Turvassa Tiellä -ohjelman valtakunnallisessa videokampanjassa.

Lue lisää

AKK ja Moottoripaja ehkäisevät nuorten syrjäytymistä

Suomen autourheilun lajiliitto AKK ja Moottoripaja-toiminta ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tavoitteena on edistää liikennekasvatusta Moottoripajatoiminnan kautta erityisesti syrjäytymisvaarassa olevien nuorten keskuudessa.

Lue lisää

Maailmancup-voittaja Kaisa Mäkäräinen tukee Turvassa Tiellä -ohjelmaa: ”Liikennesäännöt on tehty kaikkien parhaaksi”

Kuusinkertainen MM-kisamitalisti Kaisa Mäkäräinen on jälleen myös ampumahiihdon maailmancupin kokonaiskilpailun voittaja. Mäkäräinen ja yhdeksän muuta huippu-urheilijaa antavat lupauksensa turvallisemman liikenteen puolesta AKK:n Turvassa Tiellä -ohjelman valtakunnallisessa videokampanjassa. Ampumahiihto-ikonin mielestä kiire on pahin uhka liikenteessä.

Lue lisää

Turvassa Tiellä -ohjelman vuosi 2018 pääsi vauhtiin videokampanjan myötä - MM-rallikuski Esapekka Lappi: ”Vauhti ei kuulu liikenteeseen, vaan suljetuille teille”

AKK:n Turvassa Tiellä -ohjelma jatkaa 6. toimintavuoteensa julkaisemalla videokampanjan, jossa nimekkäät urheilu- autourheiluvaikuttajat antavat lupauksensa liikenneturvallisuuden puolesta. Ohjelman pitkäaikainen kummikuski Esapekka Lappi kehottaa noudattamaan nopeusrajoituksia.

Lue lisää

Mikael Forssell tukemaan Turvassa Tiellä -hanketta: "Liikennekasvatus lähtee kotoa"

Mikael Forssell on maailmanluokan jalkapalloammattilainen, jonka arkeen perhe-elämä on tuonut viime vuosina uudenlaista sisältöä. Niinpä myös lähteminen AKK:n Turvassa Tiellä -hankkeeseen tuntui luontevalta erityisesti lasten turvallisuuden näkökulmasta. ”Miklu” ja yhdeksän muuta huippu-urheilijaa antavat lupauksensa turvallisemman liikenteen puolesta keväällä käynnistyvässä, hankkeen valtakunnallisessa videokampanjassa.

Lue lisää

"Yhdellä turvavyön klikkauksella voit pelastaa henkiä", muistuttaa Vuoden Urheilija 2016 - Leo-Pekka Tähti tukemaan Turvassa Tiellä -hanketta

Päivä oli tuulinen, mutta Leo-Pekka Tähti hyväntuulinen. Vuoden Urheilijaa kuvattiin Helsingin Tervasaaressa AKK:n Turvassa Tiellä -hankkeen videosarjaan, jossa kymmenen julkisuudesta tuttua huippu-urheilijaa ja vaikuttajaa esittävät kukin oman lupauksensa liikenneturvallisuuden edistämiseksi.

Lue lisää