Ajankohtaista

Moottorien pärinää Mopomiitissä Lempäälässä lauantaina 25.8. nuorten liikenneturvallisuuden edistämiseksi

Lempäälän nuorisopalvelut järjestää kaikille avoimen Mopomiitti- tapahtuman Ideaparkilla lauantaina 25.8. Yhteistyössä tapahtumaa ovat tekemässä myös Moottoripaja-toiminta, AKK:n Turvassa Tiellä -ohjelma ja Suomen Moottoriliitto.

Tapahtuman tarkoituksena on koota vauhdista kiinnostuneita nuoria yhteen. Haluamme tuoda esiin, että kikkailu, stunttailu ja vauhdin hurma ovat upeita juttuja – mutta ne eivät kuulu liikenteeseen. Tapahtumassa on oma harjoittelualue kaikenikäisille.

Mopomiitti alkaa luonnollisesti miittiajolla. Miittiletka lähtee Sääksjärven S-Marketilta klo 11:30. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan. Osallistua voi mopolla, mönkijällä, kevarilla tai moottoripyörällä.

Tapahtuma-alue avautuu kello 12 Ideaparkin D-päädyssä. Tapahtumassa on vapaata stunttiharjoittelua, kalustoesittelyä, musiikkia, haastatteluja sekä loistavaa fiilistä. Jokaisella on mahdollisuus myös keulia ja polttaa kumia – ihan luvan kanssa – harjoitusalueella.

Mukana stunttailemassa ovat jälleen Joona Vatanen ja SiuroPosseJumalauta! Trial-näytöksiä sekä SiuroPosseJumalauta’n stuntteja nähdään kello 12 alkaen, Joona Vatasen näet kello 13 sekä 15:30.

Tervetuloa mukaan!

www.turvassatiella.fi 
www.nuorikikirkko.fi/moottoripaja 
www.moottoriliitto.fi 

Moottoripajatoiminnan tavoitteena on vahvan sosiaalisen tuen antaminen nuorille, jotka ovat vaarassa jäädä työ- ja koulutuspalvelujen ulkopuolelle. Autourheilun kansallisen lajiliiton, AKK:n, Turvassa Tiellä -ohjelman vie kouluttajiensa avulla liikennekasvatusta Suomen yläkouluihin ja 2. asteen oppilaitoksiin, ja on samalla osa maailmanlaajuista FIA Action for Road Safety -aloitetta. Suomen Moottoriliitto ry (SML) on Opetus- ja kulttuuriministeriön valtionapua saava moottoripyörä-, moottorikelkka- ja ATV -urheilun lajiliitto.