Kumppaniksi

Ota liikenneturvallisuus osaksi yrityksenne vastuullisuustyötä.

Tarjoamme Suomen vaikuttavimman ja konkreettista liikennetyötä tekevän ohjelman pohjaksi yhteiselle vastuullisuustyölle.

Kanssamme pääset olemaan mukana maailmanlaajuisittain ainutlaatuisessa, kansainvälisen autoliiton alaisessa ja palkitussa kansallisessa ohjelmassa. Yhteistyömme mahdollistaa pääsyn vahvaan yhä laajenevaan kumppaniverkostoon, joka kattaa toimijoita isoista kansainvälisistä yrityksistä aina kotimaisiin viranomaistahoihin.

Yhteistyö tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia näkyä ja kuulua kanssamme aina erityyppisistä näkyvyyksistä yhteisiin tapahtumiin, aktivoitumisiin tai verkostoitumistilaisuuksiin. Räätälöimme jokaisen sopimuksen kumppanin tarpeiden ja toiveiden mukaan. 

Lähdetään yhdessä liikenteeseen turvallisemman tieliikenteen puolesta!

Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää.

Moottoripaja

Moottoripaja

Nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn ja harrastustoiminnan tukemiseen tähtäävä Moottoripajatoiminta on saanut nelivuotisella kaudellaan paljon aikaan: moottoripajatoimintaan on osallistunut yli 1200 nuorta 25 eri pajalla ympäri Suomen. Suurin osa mukana olevista nuorista on 14-17-vuotiaita poikia, joita on vaikea tavoittaa ryhmätoiminnalla. Nuorten arkea ja elämänlaatua on saatu parannettua ja sosiaalisen kanssakäymisen taitoja on kehitetty esimerkiksi antamalla heidän kasvaa vastuuseen mm. pajan työkaluista ja tiloista huolehtimisessa. "Moottoripajatoiminnnalla on pystytty myös ehkäisemään nuorten opiskelujen keskeytyksiä, lisäksi päihteiden käyttö on vähentynyt pajalla ollessa. Parhaimmillaan pajatoiminta on tukenut myös nuorten ammatinvalintaa ja innostanut opiskelemaan. Meille tietenkin autojen ja mopojen kanssa työskennellessä tärkeää on liikenneturvallisuus, joten on mahtavaa yhdessä päästä rakentamaan tekemistä sekä tapahtumia" iloitsee Kiviluoma.

Siirry kumppanin sivuille

AKK-Motorsport ry

AKK-Motorsport ry

AKK-Motorsport ry on autourheilun kansallinen lajiliitto, jonka toimii autourheilua harrastavien tai edistävien yhteisöjen liittona. Liitto on Kansainvälisen Autoliitto FIA:n oikeuksienhaltija Suomessa. AKK:n tarkoituksena on johtaa ja valvoa Suomen autourheilua, edistää vastuullista autourheilutoimintaa ja sen hyväksyttävyyttä ja arvostusta yhteiskunnassa sekä osallistua liikenneturvallisuuden kehittämiseen ja liikennekasvatukseen autourheilun avulla.

Siirry kumppanin sivuille

Poliisi

Poliisi

Poliisin tehtävänä on oikeus- ja yhteiskuntajärjestyksen turvaaminen, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitäminen, rikosten ennalta estäminen, selvittäminen ja syyteharkintaan saattaminen. Poliisi toimii turvallisuuden ylläpitämiseksi yhteistyössä muiden viranomaisten sekä alueella olevien yhteisöjen ja alueen asukkaiden kanssa.

Siirry kumppanin sivuille

Nokian renkaat

Nokian renkaat

Nokian Renkaat on maailman pohjoisin rengasvalmistaja, joka tarjoaa mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa. Tietotaitomme kumpuaa pohjoismaisista juurista ja arvomaailmasta. Henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin kehittämiemme renkaiden tavoitteena on kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tuotteen koko elinkaaren ajan.

Siirry kumppanin sivuille

Olvi-säätiö

Olvi-säätiö

Yksi Olvi-säätiön tavoitteista on eri toimijoiden kautta tukea lapsia ja nuoria kasvamaan ja oppimaan tasapainoisiksi aikuisiksi. Liikennetaidot ovat iso osa jokapäiväistä elämää.

Siirry kumppanin sivuille

Suomen Palopäällystöliitto

Suomen Palopäällystöliitto

Suomen Palopäällystöliitto on vuonna 1932 perustettu aatteellinen yhdistys, jonka keskeisimpiä tavoitteita on yhteiskunnan turvallisuuden edistäminen ja jäsenistönsä ammattiosaamisen kehittäminen. Jäsenistöömme kuuluu mm. pelastusalan palopäällystöä ja alipäällystöä, turvallisuusalan asiantuntijoita, turvallisuusalan johtavassa asemassa olevia henkilöitä sekä yrityksiä ja yhteisöjä.

Siirry kumppanin sivuille

Veripalvelu

Veripalvelu

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu huolehtii keskitetysti koko Suomen verivalmistehuollosta. Tehtäviimme kuuluu niin verenluovuttajien rekrytointi, verenluovutusten järjestäminen ja veren keräys kuin myös luovutetun veren testaus ja verivalmisteiden tuotanto sekä valmisteiden varastointi ja jakelu sairaaloihin. Huolehdimme myös kantasolusiirteiden välittämisestä, elin- ja kantasolusiirtojen kudostyypityksistä sekä eräistä vereen liittyvistä laboratoriotutkimuksista. Teemme alaamme liittyvää tieteellistä tutkimusta.

Siirry kumppanin sivuille

Lasol

Lasol

Suomen tunnetuin ja käytetyin lasinpesuneste Lasol on mukana tukemassa nuorten liikenneturvallisuutta. Lasolia valmistaa Berner, joka on kotimainen perheyritys. Heinävedellä valmistettava lasinpesuneste, pesee tuulilasin kirkkaaksi ja sisältää  myös tuulilasinpyyhkijöiden kumi- ja muoviosia hoitavia ainesosia, jotka ylläpitävät näiden osien joustavuutta ja samalle pidentävät niiden käyttöikää.   Liikenneturvallisuuden tukeminen on meille erittäin tärkeää. Kirkas tuulilasi lisää ajoturvallisuutta merkittävästi. Lisäksi tuotteen pakkasenkestävyys on huippuluokkaa, kertoo Lasolin markkinointipäällikkö Satu Laakso.

Siirry kumppanin sivuille

Suomen Moottoriliitto

Suomen Moottoriliitto

Suomen Moottoriliitto ry on moottoripyörä-, moottorikelkka- ja ATV-urheilun lajiliitto. Liiton toiminta käsittää yli 20 eri moottoriurheilulajia, 203 jäsenyhdistystä sekä noin 26 000 harrastajaa ympäri Suomea "Meille turvallisuus on tietenkin ykkösjuttu. Niin kilpailuissa, radoilla kuin liikenteessäkin. Tämän yhteistyön avulla näemme, että tavoitetaan myös nuoria, jotka usein ovat sitä riskiryhmää. Hienoa on päästä rakentamaan yhteistyötä erityisesti Mopomiittien kautta", kertoo Moottoriliiton Ville Salonen.

Siirry kumppanin sivuille

VEHO

VEHO

Veho on suomalainen 1939 perustettu autokaupan yritys, joka toimii myös Ruotsissa ja Baltiassa. Toimintaamme ohjaa asiakaskokemus, jonka haluamme olevan saumaton käyttipä asiakas mitä tahansa kanavaa asioidessaan kanssamme. Vehon merkki- ja mallivalikoimasta löytyy jokaiseen elämäntilanteeseen sopiva auto, uusi tai käytetty. Yrityksille olemme kumppani, joka tarjoaa monipuoliset palvelut ja kuljetusratkaisut henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin.

Siirry kumppanin sivuille

Autokoululiitto

Autokoululiitto

Suomen Autokoululiitto ry on autokouluyrittäjien valtakunnallinen toimialajärjestö, jonka päätehtävät ovat liikenneturvallisuuden edistäminen sekä edellytysten luominen vastuullisten, sosiaalisten ja ympäristöystävällisten kuljettajien kouluttamiseksi. Autokoululiitto kehittää alan ammattitaitoa ja toimintaedellytyksiä. Autokoululiiton arvot ovat turvallisuus, vastuullisuus ja avoimuus.

Siirry kumppanin sivuille

NEP Group

NEP Group

NEP Finland tarjoaa teknisiä palveluita sekä ratkaisuja kaikenkokoisiin tv-tuotantoihin. Kotimaassa NEP Finlandin kädenjälkeä voidaan ihailla muun muassa Suomi Love, Haluatko Miljonääriksi ja Vain Elämää -ohjelmista, sekä Turvassa Tiellä -ohjelman videookampanjassa. Kansainvälisesti esimerkiksi Rallin MM-sarja eli WRC on NEP Finlandin toteuttama. "Minulle autourheilu on aina ollut osa elämää ja sitä kautta turvallisuus on iskostunut päähäni jo varhain. Siksi olemme olleet yritykseni kanssa mukana alusta asti Turvassa Tiellä -ohjelmassa", kertoo NEP Finlandin toimitusjohtaja Marko Viitanen.

Siirry kumppanin sivuille