Kumppaniksi

Ota liikenneturvallisuus osaksi yrityksenne vastuullisuustyötä.

Tarjoamme Suomen vaikuttavimman, konkreettista liikennetyötä tekevän ohjelman pohjaksi yhteiselle vastuullisuustyölle.

Kanssamme pääset mukaan ainutlaatuiseen, kansainvälisen autoliiton alaisuudessa toimivaan ja palkittuun ohjelmaamme*. Yhteistyömme mahdollistaa pääsyn vahvaan ja yhä laajenevaan kumppaniverkostoon, joka kattaa toimijoita isoista kansainvälisistä yrityksistä aina kotimaisiin viranomaistahoihin.

Yhteistyö tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia näkyä ja kuulua kanssamme aina erityyppisistä näkyvyyksistä yhteisiin tapahtumiin, aktivoitumisiin tai verkostoitumistilaisuuksiin. Räätälöimme jokaisen sopimuksen kumppanin tarpeiden ja toiveiden mukaan. 

Lähdetään yhdessä liikenteeseen turvallisemman tieliikenteen puolesta!

Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää.

*Vuoden Liikenneteko 2018, Auto- ja Liikennegaala

Moottoripaja

Moottoripaja

Nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn ja harrastustoiminnan tukemiseen tähtäävä Moottoripajatoiminta on saanut nelivuotisella kaudellaan paljon aikaan: moottoripajatoimintaan on osallistunut yli 1200 nuorta 25 eri pajalla ympäri Suomen. Nuorten arkea ja elämänlaatua on saatu parannettua ja sosiaalisen kanssakäymisen taitoja on kehitetty esimerkiksi antamalla heidän kasvaa vastuuseen mm. pajan työkaluista ja tiloista huolehtimisessa. "Moottoripajatoiminnnalla on pystytty myös ehkäisemään nuorten opiskelujen keskeytyksiä, lisäksi päihteiden käyttö on vähentynyt pajalla ollessa. Parhaimmillaan pajatoiminta on tukenut lisäksi nuorten ammatinvalintaa ja innostanut opiskelemaan. Meille tietenkin autojen ja mopojen kanssa työskennellessä tärkeää on liikenneturvallisuus, joten on mahtavaa yhdessä päästä rakentamaan tekemistä sekä tapahtumia", iloitsee Moottoripajatoiminnan luotsaaja, Veijo Kiviluoma.

Siirry kumppanin sivuille

AKK-Motorsport ry

AKK-Motorsport ry

AKK-Motorsport ry on autourheilun kansallinen lajiliitto, joka toimii autourheilua harrastavien tai edistävien yhteisöjen kattojärjestönä. Liitto on Kansainvälisen Autoliitto FIA:n oikeuksienhaltija Suomessa. AKK:n tarkoituksena on johtaa ja valvoa Suomen autourheilua, edistää vastuullista autourheilutoimintaa sekä sen hyväksyttävyyttä ja arvostusta yhteiskunnassa. Liitto ja sen markkinointiyhtiö AKK Sports osallistuvat myös liikenneturvallisuuden kehittämiseen ja liikennekasvatukseen autourheilun avulla.

Siirry kumppanin sivuille

Poliisi

Poliisi

Poliisin tehtävänä on oikeus- ja yhteiskuntajärjestyksen turvaaminen, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitäminen, rikosten ennalta estäminen, selvittäminen ja syyteharkintaan saattaminen. Poliisi toimii turvallisuuden ylläpitämiseksi yhteistyössä muiden viranomaisten sekä alueella olevien yhteisöjen ja alueen asukkaiden kanssa.

Siirry kumppanin sivuille

Nokian renkaat

Nokian renkaat

Nokian Renkaat on maailman pohjoisin rengasvalmistaja, joka tarjoaa mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa. Nokian Renkaiden tietotaito kumpuaa pohjoismaisista juurista ja arvomaailmasta. Henkilö- ja kuorma-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin kehitettyjen renkaiden tavoitteena on kestävä turvallisuus ja ympäristöystävällisyys tuotteen koko elinkaaren ajan.

Siirry kumppanin sivuille

Olvi-säätiö

Olvi-säätiö

Yksi Olvi-säätiön tavoitteista on eri toimijoiden kautta tukea lapsia ja nuoria kasvamaan ja oppimaan tasapainoisiksi aikuisiksi. Liikennetaidot ovat iso osa jokapäiväistä elämää.

Siirry kumppanin sivuille

Suomen Palopäällystöliitto

Suomen Palopäällystöliitto

Suomen Palopäällystöliitto on vuonna 1932 perustettu aatteellinen yhdistys, jonka keskeisimpiä tavoitteita on yhteiskunnan turvallisuuden edistäminen ja jäsenistönsä ammattiosaamisen kehittäminen. Jäsenistöön kuuluu mm. pelastusalan palopäällystöä ja alipäällystöä, turvallisuusalan asiantuntijoita, turvallisuusalan johtavassa asemassa olevia henkilöitä sekä yrityksiä ja yhteisöjä.

Siirry kumppanin sivuille

Veripalvelu

Veripalvelu

Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu huolehtii keskitetysti koko Suomen verivalmistehuollosta. Sen tehtäviin kuuluu niin verenluovuttajien rekrytointi, verenluovutusten järjestäminen ja veren keräys, luovutetun veren testaus ja verivalmisteiden tuotanto, kuin valmisteiden varastointi ja jakelu sairaaloihin. Veripalvelu huolehtii kantasolusiirteiden välittämisestä, elin- ja kantasolusiirtojen kudostyypityksistä sekä eräistä vereen liittyvistä laboratoriotutkimuksista. Veripalvelu tekee myös alaan liittyvää tieteellistä tutkimusta.

Siirry kumppanin sivuille

Lasol

Lasol

Suomen tunnetuin ja käytetyin lasinpesuneste Lasol on mukana tukemassa nuorten liikenneturvallisuutta. Lasolia valmistaa Berner, joka on kotimainen perheyritys. Heinävedellä valmistettava lasinpesuneste pesee tuulilasin kirkkaaksi ja sisältää  myös tuulilasinpyyhkijöiden kumi- ja muoviosia hoitavia ainesosia, jotka ylläpitävät näiden osien joustavuutta ja samalle pidentävät niiden käyttöikää.   "Liikenneturvallisuuden tukeminen on meille erittäin tärkeää. Kirkas tuulilasi lisää ajoturvallisuutta merkittävästi. Lisäksi tuotteen pakkasenkestävyys on huippuluokkaa", kertoo Lasolin markkinointipäällikkö Satu Laakso.

Siirry kumppanin sivuille

Suomen Moottoriliitto

Suomen Moottoriliitto

Suomen Moottoriliitto ry on moottoripyörä-, moottorikelkka- ja ATV-urheilun lajiliitto. Liiton toiminta käsittää yli 20 eri moottoriurheilulajia, 203 jäsenyhdistystä sekä noin 26 000 harrastajaa ympäri Suomea. "Meille turvallisuus on tietenkin ykkösjuttu. Niin kilpailuissa, radoilla kuin liikenteessäkin. Tämän yhteistyön avulla pääsemme tavoittamaan nuoria, jotka usein ovat sitä riskiryhmää. Hienoa on päästä rakentamaan yhteistyötä erityisesti Mopomiittien kautta", kertoo Moottoriliiton Ville Salonen.

Siirry kumppanin sivuille

Fixus

Fixus

Fixus-ketju Suomen kattavin autovaraosien, -lisävarusteiden sekä huolto- ja korjauspalveluiden jakeluketju. Fixus-varaosaliikkeet ja -korjaamot on helppo tunnistaa Fixus-logosta, merkillisen hyvistä varaosista sekä asiantuntevasta ja hyvästä palvelusta. Fixus-ketjulle on myönnetty Avainlippu osoituksena suomalaisesta palvelusta. Ketju palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti noin 160 varaosaliikkeen ja 220 autokorjaamon voimin aina Hangosta Ivaloon ja Maarianhaminasta Ilomantsiin.

Siirry kumppanin sivuille

VEHO

VEHO

Veho on suomalainen 1939 perustettu autokaupan yritys, joka toimii myös Ruotsissa ja Baltiassa. Sen toimintaa ohjaa asiakaskokemus, joka on tunnettu saumattomuudestaan - käyttipä asiakas mitä tahansa kanavaa asioidessaan. Vehon merkki- ja mallivalikoimasta löytyy jokaiseen elämäntilanteeseen sopiva auto, uusi tai käytetty. Yrityksille Veho on kumppani, joka tarjoaa monipuoliset palvelut ja kuljetusratkaisut henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin.

Siirry kumppanin sivuille

Autokoululiitto

Autokoululiitto

Suomen Autokoululiitto ry on autokouluyrittäjien valtakunnallinen toimialajärjestö, jonka päätehtävät ovat liikenneturvallisuuden edistäminen sekä edellytysten luominen vastuullisten, sosiaalisten ja ympäristöystävällisten kuljettajien kouluttamiseksi. Autokoululiitto kehittää alan ammattitaitoa ja toimintaedellytyksiä. Sen arvot ovat turvallisuus, vastuullisuus ja avoimuus.

Siirry kumppanin sivuille

NEP Group

NEP Group

NEP Finland tarjoaa teknisiä palveluita sekä ratkaisuja kaikenkokoisiin tv-tuotantoihin. Kotimaassa NEP Finlandin kädenjälkeä voidaan ihailla muun muassa Suomi Love, Haluatko Miljonääriksi ja Vain Elämää -ohjelmista, sekä Turvassa Tiellä -ohjelman videokampanjassa. Kansainvälisistä moottoriurheilutoteutuksista mainittakoon myös suomalaisittain tuttu rallin MM-sarja eli WRC. "Minulle autourheilu on aina ollut osa elämää ja sitä kautta turvallisuus on iskostunut päähäni jo varhain. Siksi olemme olleet yritykseni kanssa mukana alusta asti Turvassa Tiellä -ohjelmassa", kertoo NEP Finlandin toimitusjohtaja Marko Viitanen.

Siirry kumppanin sivuille