Kumppaniksi

Autokoululiitto

Autokoululiitto

Siirry kumppanin sivuille

NEP Group

NEP Group

NEP Finland tarjoaa teknisiä palveluita sekä ratkaisuja kaikenkokoisiin tv-tuotantoihin. Kotimaassa NEP Finlandin kädenjälkeä voidaan ihailla muun muassa Suomi Love, Haluatko Miljonääriksi ja Vain Elämää -ohjelmista, sekä Turvassa Tiellä -ohjelman videookampanjassa. Kansainvälisesti esimerkiksi Rallin MM-sarja eli WRC on NEP Finlandin toteuttama. "Minulle autourheilu on aina ollut osa elämää ja sitä kautta turvallisuus on iskostunut päähäni jo varhain. Siksi olemme olleet yritykseni kanssa mukana alusta asti Turvassa Tiellä -ohjelmassa", kertoo NEP Finlandin toimitusjohtaja Marko Viitanen.

Siirry kumppanin sivuille

Nokian renkaat

Nokian renkaat

Siirry kumppanin sivuille

Lasol

Lasol

Suomen tunnetuin ja käytetyin lasinpesuneste Lasol on mukana tukemassa nuorten liikenneturvallisuutta. Lasolia valmistaa Berner, joka on kotimainen perheyritys. Heinävedellä valmistettava lasinpesuneste, pesee tuulilasin kirkkaaksi ja sisältää  myös tuulilasinpyyhkijöiden kumi- ja muoviosia hoitavia ainesosia, jotka ylläpitävät näiden osien joustavuutta ja samalle pidentävät niiden käyttöikää.   Liikenneturvallisuuden tukeminen on meille erittäin tärkeää. Kirkas tuulilasi lisää ajoturvallisuutta merkittävästi. Lisäksi tuotteen pakkasenkestävyys on huippuluokkaa, kertoo Lasolin markkinointipäällikkö Satu Laakso.

Siirry kumppanin sivuille

Suomen Moottoriliitto

Suomen Moottoriliitto

Suomen Moottoriliitto ry on moottoripyörä-, moottorikelkka- ja ATV-urheilun lajiliitto. Liiton toiminta käsittää yli 20 eri moottoriurheilulajia, 203 jäsenyhdistystä sekä noin 26 000 harrastajaa ympäri Suomea "Meille turvallisuus on tietenkin ykkösjuttu. Niin kilpailuissa, radoilla kuin liikenteessäkin. Tämän yhteistyön avulla näemme, että tavoitetaan myös nuoria, jotka usein ovat sitä riskiryhmää. Hienoa on päästä rakentamaan yhteistyötä erityisesti Mopomiittien kautta", kertoo Moottoriliiton Ville Salonen.

Siirry kumppanin sivuille

Moottoripaja

Moottoripaja

Nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn ja harrastustoiminnan tukemiseen tähtäävä Moottoripajatoiminta on saanut nelivuotisella kaudellaan paljon aikaan: moottoripajatoimintaan on osallistunut yli 1200 nuorta 25 eri pajalla ympäri Suomen. Suurin osa mukana olevista nuorista on 14-17-vuotiaita poikia, joita on vaikea tavoittaa ryhmätoiminnalla. Nuorten arkea ja elämänlaatua on saatu parannettua ja sosiaalisen kanssakäymisen taitoja on kehitetty esimerkiksi antamalla heidän kasvaa vastuuseen mm. pajan työkaluista ja tiloista huolehtimisessa. "Moottoripajatoiminnnalla on pystytty myös ehkäisemään nuorten opiskelujen keskeytyksiä, lisäksi päihteiden käyttö on vähentynyt pajalla ollessa. Parhaimmillaan pajatoiminta on tukenut myös nuorten ammatinvalintaa ja innostanut opiskelemaan. Meille tietenkin autojen ja mopojen kanssa työskennellessä tärkeää on liikenneturvallisuus, joten on mahtavaa yhdessä päästä rakentamaan tekemistä sekä tapahtumia" iloitsee Kiviluoma.

Siirry kumppanin sivuille