Ajankohtaista

All Right Europe -yhteistyö tukee turvallisempaa liikennettä

Autourheilun lajiliitto AKK:n valtakunnallinen liikenneturvallisuusohjelma Turvassa Tiellä ja All Right Europe ovat toimineet yhdessä turvallisemman tieliikenteen puolesta viimeisen vuoden.

 

All Right Europe on tunnettu ja vahva toimija niin moottoripyörä-, moottorikelkka-, mopo- ja ATV-varuste- kuin varaosamarkkinoillakin. Turvassa Tiellä -ohjelman viedessä liikennekasvatusta ja liikenneturvallisuussanomaa yläkouluihin ja 2. asteen oppilaitoksiin, yhteistyö on ollut luonteva, sillä erityisesti nuorten parissa mopoilu ja sitä kautta ajovarusteiden tarpeellisuus on yleistä.

Viime vuoden aikana Turvassa Tiellä -kouluvierailuja oli yli sadassa koulussa ja niiden kautta tavoitettiin 5 000 nuorta liikenneturvallisuuden merkeissä. Yhteensä ohjelman tapahtumien kautta tavoitettiin yli 100 000 henkilöä.

- All Right Europe on halunnut olla Turvassa Tiellä -ohjelmassa mukana tukemassa turvallisempaa liikennekäyttäytymistä. On jokaisen aikuisen ja nuoren velvollisuus tuntea vastuuta muista tielläliikkujista, ja toivottavasti myös käyttää turvavyötä ja kypärää suojaamassa tulevaisuutta, sanoo All Right Europen toimitusjohtaja Timo Nummela.

- Tällä hetkellä meillä on Turvassa Tiellä -ohjelmalla jo loistava 14 kumppanin joukko, jonka kanssa edistämme yhdessä liikenneturvallisuutta. All Right Europe on tuonut hyvän tuen ja lisän eritysesti ajovarusteiden puolelle, kertoo AKK:n Turvassa Tiellä -ohjelmavastaava Sanna Heinonen.

Lumien sulaessa ja ajokauden pikku-hiljaa alkaessa on tärkeää huolehtia, että kaikki varusteet ovat kunnossa. Kevään ja alkavan ajokauden kunniaksi All Right Europe haluaakin tarjota 25% alennuksen heidän verkkokauppaansa. Etuuden saa lunastettua käyttämällä alennuskoodia turvassa2019.

All Right Europen verkkokauppaan pääset tästä: www.allright.eu